Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Mo. állapotáról és adósságaina
  2008-12-22 18:57:51, hétfő
 
  Kedves barátaim!

Őszintén és mélyen elgondolkodtam Mo. állapotáról és adósságainak a növekedéséről. A következőkre jutottam:

1. Hatalmas annak a valószinűsége, hogy a töméntelen összehalmozott adósságok, amelyeket főleg az MSZP_SZDSZ koalíció hozott össze azért lett, mert ez a koalíció valójában nemcsak az országot akarja eladósítani, hanem ezek az országot akarják így ilyen formában végleg eladni.

2. A felvett kölcsönök lehetőséget adnak arra, hogy mégtöbb pénz ússzon el különböző csatornákon. Vegyétek csak iskolapéldának a Kulcsár féle esetet, vagy a Prinz Gábor esetet. Ez lehetővé teszi azt, hogy még mélyebbre nyúljanak le az ország zsebeibe. Hiszen üres kasszából nehéz kivenni.

3. Olyan állapotokat teremtenek, amelyek oda juttatják az országot, hogy ha bárki átveszi a hatalmat az a nép ellenrokonszenvét váltja ki, mert mégnagyobb szigorításokat kell elvégezni azért, hogy az adósságokat törlesztje az ország. Máskülönben nincs javulás.

4. Megmagyarázhatatlan az alkotmányossága annak, hogy egy országot ilyen egyszerűen és a választók megkerülésével népszavazás nélkül, olyan adósságokba kényszerítik amely adósságokat a nép nem kéri és nem vállalja.

5. Nem fér kétseg ahhoz, hogy az ilyen túl eladósítás az országot egyenesen csődbe juttatja. Ha pedig az ország csődbe jut, bizony nincs senki aki kezeskedne felette és mellette. Ez annyit jelent, hogy Mo. jogilag is és formálisan is gazdát cserél. Tehát Gy.F. sikeresen az országból egy Kft.-t csinált, amelyben ő az akinek a fő döntési joga van és ebben a legnagyobb aszisztálást az MDF és a Fidesz adja. Hiszen kiszavazták a parlamentben azt a hielfelvételt, amellyel Mo.-on immár az IMF teljesen köntörfalazás nélkül szab olyan feltételeket, amelyek ezt a kis országot a hatalmas természeti kincsekkel (földrajzi fekvése, víz, termőföld, termálvíz, klimai adottság, erdők, folyók, ásványi kincsek, fölgáz, kőolaj és más a föld belsejében rejlő kincsek, azután az ország légtere, amelynek használatáért búsás árat kérhetnénk a tranzit és légi csatornák használatáért), ezeket mind olyan hatalmak akarják hamarosan megkaparintani, akik már előre meg fogják mondani azt, hogy az ország kamatos kamatjával feltöltött adóssága akkora, hogy teljes mértékben lefoglalja az ország vagyonát - eme óriási természeti kincseit. Ezentúl magyarnak már sem földje, sem levegője, sem vize stb. nem marad. Marad az, hogy hatalmas árakat kell majd fizetni azon idegen cégeknek akik mindennek a használatáért olyan árakat szabnak meg, hogy a nép észnélkül az nélkül, hogy szembesülne eme szándékkal, menekülni igyekszi az ország határain kívül, mivel a magyar már nem élhet meg eme ország határain belül.

6. Evvel az állapot megteremtéssel, a mai hatalom véglegesen bebetonozza magát úgy, hogy már sem jogi, sem gazdasági esély nem marad ahhoz, hogy meg tudjon menekülni eme csapdától.

7. Mindennek csak egy lehető megoldása van. A polgári engedetlenség, méghozzá annak a legtömegesebb formájában. A Budakalásziak elkezdték, de túl lassú az a módszer ahogyan csinálják. Valójában abban is a Fidesz taktikázik újra mint a korábbi években is.

8. Azonnal és tömegesen tudatni kell a néppel, hogy a játék a vége felé közeleg. Ha most nem tesznek lépéseket a tömeges engedetlenséggel, akkor ennek az országnak és nemzetnek vége. Ki-ki kereshet magának külföldön munkát, életlehetőséget, életteret. Aki ezt nem teheti meg, az menthetetlenül áldozatként fel lesz áldozva és helyettük betelepülnek azok a kiváltságosok, akik ezt az országot megveszik előre az adósságok újabb növelésével.

9. Nem fér kétség ahhoz, hogy az országok zöme nem fogadja el az IMF féle kölcsönöket tudadosan tudva azt, hogy mi jár vele.

10. Azt is tudni kell, hogy az IMF mögött milyen erők állnak és kicsodák valójában? Ha ezt tudják, akkor érthető az is, hogy kinek készül az új haza és a tulajdona kire száll át a szétzavart és kiirtott nemzet után.
Természetesen a mondottak nem merítik ki mindannak a veszélynek a lényegét és tartalmát amely erre a kicsivé tett, de még mindig igen gazadag országnak a sorsát akarja teljes kilátástalanná tenni ama nemzet számára amely nemzet a Szt. Korona eszme alapján soha sem juthatna idegen kezekbe, sem nem lehetne azt tenni, hogy az országot eladósítsák holmi uzsorásoknak és azt is szántszándékkal bizonyítva evvel azt, hogy ha a kommunista hatalmuk ha nem is maradhatott, de másnak sem adják át az országban. Vagyis minden tettük arra irányul, hogy a nemzetet megfosztják hazájától, csak most már nemcsak a területének a 2/3-ától csupán, hanem a maradék 1/3-ától is. Ez a valós igazság. Ha nem tesztek semmit ellene, jegyezzétek meg jól a mondottakat és lapozzátok fel újra 4-5 év után. Akkor rádöbbentek az igazságra, mert akkor végleg eldől minden. Emlékeztetlek benneteket arra amit Bogár László kolégám (azt hiszem mondhatom így), mert szakmabeliek vagyunk és nekem is volt némi beletekintésem eme kérdésekben mint a volt Jugoszlávia Nemzeti bankjának a főellenőre posztján. Ezt természetesen nem dicsekvésnek szántam, de a helyzet komolysága talán még észhez téríti eme mélyen alvó népséget, még mielőtt a népség nagy része munkanélkülivé lesz, mielőtt a segélyeket megszüntetnék, mielőtt a reálbéreket úgy lefaragnák, hogy abból éhinség és energiahiány jönne létre. Mert a lakóság ha fizetőképtelenné lesz, ott az élet is megáll. Ezért üzenhető mindenkinek a tanács. Ne vegyetek fel semilyen kölcsönt, különösen ne olyant ami deviza alapú és különöse ne olyant ami nem fix kamatozó. Mert hamarosan a forint valóban nagyon nagy válságba kerül és a kamatok égig emelkedve nemcsak uzsora kamattá válnak, hanem eszközzé is abban, hogy az emberek ingatlanaira rá tegyék a kezüket és a saját vagyonukból- ingatlanaiból kiűzzék az embereket az uzsorások.

***


Nemcsak, hogy kft-t csinál az oirszágból, hanem rögtön felszámolásra is ítéli.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: fizetőképtelenné, engedetlenséggel, alkotmányossága, szántszándékkal, életlehetőséget, összehalmozott, megkerülésével, szigorításokat, menthetetlenül, megkaparintani, iskolapéldának, megteremtéssel, kilátástalanná, munkanélkülivé, elgondolkodtam, beletekintésem, természetesen, megszüntetnék, ingatlanaiból, használatáért, engedetlenség, legtömegesebb, valószinűsége, felszámolásra, budakalásziak, kiváltságosok, köntörfalazás, növekedéséről, hielfelvételt, emlékeztetlek, ingatlanaira, kényszerítik, dicsekvésnek, szakmabeliek, energiahiány, feltételeket, következőkre jutottam, töméntelen összehalmozott, koalíció valójában, országot akarja, országot akarják, felvett kölcsönök, ország zsebeibe, adósságokat törlesztje, alkotmányossága annak, országot ilyen, választók megkerülésével, országot egyenesen, ország csődbe, legnagyobb aszisztálást, hatalmas természeti, föld belsejében, Prinz Gábor, Tehát Gy, Bogár László, Jugoszlávia Nemzeti,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 25  Facebookon kaptam  Szent György napi hiedelmek, s...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Egyszerűen  A világnak égető szüksége van ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az Európai Unió is foglalkozik...  A fák lelke  Beney Zsuzsa - Balatoni elégia  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 26  Ünnepelj csak  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Búzaszentelés  Ha így haladunk...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gaál Viktor gondolata  Irgalom és ítélet  Életművészet  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  A könnyek összegyűjtése  Szép Ernő - Virágzó akácfák  Facebookon kaptam  Ahogy emelkedik a rezgés...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A föld szépségéért  A Föld napja  Föld napja április 22  Ünnepelj csak  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Esti kép  Facebookon kaptam  Lábad nyomát megőrzi a föld.  Esti kép  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Vannak arcok  Facebookon kaptam  A Gömb  Irgalom és ítélet  A boldogság ült a világvégén  Gárdonyi Géza - Április végén  Aki szeret, annak senki sem id...  Messziről jött ember  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Messziről jött ember  Ébredj  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Két tekintet van  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Fodor Ákos költő,  Föld napja április 22  Naplemente  Facebookon kaptam  Próbálkozni kell ahhoz,  Facebookon kaptam  Az elfogadásnak...  Lábad nyomát megőrzi a föld.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Különös!  Amit átélünk,  Mosolyogtál már ma?  Semmit ne higgy el  Jó éjt  Föld napja április 22 
Bejegyzés Címkék
következőkre jutottam, töméntelen összehalmozott, koalíció valójában, országot akarja, országot akarják, felvett kölcsönök, ország zsebeibe, adósságokat törlesztje, alkotmányossága annak, országot ilyen, választók megkerülésével, országot egyenesen, ország csődbe, legnagyobb aszisztálást, hatalmas természeti, föld belsejében, ország légtere, ország kamatos, ország vagyonát, használatáért olyan, ország határain, állapot megteremtéssel, lehető megoldása, polgári engedetlenség, legtömegesebb formájában, korábbi években, vége felé, tömeges engedetlenséggel, menthetetlenül áldozatként, országot megveszik, adósságok újabb, országok zöme, tulajdona kire, kicsivé tett, országot eladósítsák, kommunista hatalmuk, nemzetet megfosztják, valós igazság, volt Jugoszlávia, főellenőre posztján, helyzet komolysága, népség nagy, segélyeket megszüntetnék, forint valóban, kamatok égig, emberek ingatlanaira, saját vagyonukból-, fizetőképtelenné, engedetlenséggel, alkotmányossága, szántszándékkal, életlehetőséget, összehalmozott, megkerülésével, szigorításokat, menthetetlenül, megkaparintani, iskolapéldának, megteremtéssel, kilátástalanná, munkanélkülivé, elgondolkodtam, beletekintésem, természetesen, megszüntetnék, ingatlanaiból, használatáért, engedetlenség, legtömegesebb, valószinűsége, felszámolásra, budakalásziak, kiváltságosok, köntörfalazás, növekedéséről, hielfelvételt, emlékeztetlek, ingatlanaira, kényszerítik, dicsekvésnek, szakmabeliek, energiahiány, feltételeket, betelepülnek, következőkre, parlamentben, uzsorásoknak, adósságainak, aszisztálást, bebetonozza, vagyonukból, növelésével, kölcsönöket, állapotokat, jugoszlávia, kérdésekben, adósságokat, rádöbbentek, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4939
  • e Hét: 19169
  • e Hónap: 30280
  • e Év: 183776
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.